Të huajt që mbërrijnë në vendin tonë, shpesh mbeten të mahnitur nga bukuria e vajzave shqiptare dhe nuk lënë rast pa e shprehur këtë.

Në fakt, nga festat verore që mbërrijnë nga qyteti i Sarandës, shihen të rinjtë të shumtë shqiptarë plot hijeshi dhe nga fotot e tyre mund të gjykoni vetë nëse jemi apo jo kombi më i bukur në Ballkan apo edhe më gjerë.

Ndërkohë, fotoja e vajzës me tatunë e një fluture që zbret deri në pjesët më intime të trupit të saj, po thyen rrjetin.

Shikim të këndshëm me fotot e mëposhtme.