Kishte humbur 30 kg, kishte mbjellë flokë të rinj, por nuk ishte e mjaftueshme: Roberto Moyado El Betito, një nga bosët meksikanë më të kërkuar nga policia, është njohur dhe arrestuar.


El Betito, 37 vjeç, ishte shefi i një bande kriminale, të lidhur me kartelet e rrezikshme të dorgës, si Jalisco Nueva Generacion, që funksiononte për shpërndarjen e drogës në rrugët e Meksiko Sitit.


10 gusht 2018 (gazeta-Shqip.com)