Transmetuar më 17.11.2016 - 20:36Albi Nako dhe Klaudia Pepa janë një shembull dashurie, që i mbijeton distancës së largët.Klaudia ka ndërtuar një karrierë të suksesshme në Itali dhe i duhet të qëndrojë atje, ndërkohë që Albi ndodhet në Shqipëri, duke vazhduar punët e nisura.Pavarësisht kësaj marrëdhënia e tyre është ende shumë e fortë dhe ata janë mbështetës të njëri tjetrit.Klaudia ka xhiruar një spot dhe Albi e ka postuar në profilin e tij, duke i përmbledhur me një fjalë ndjesitë: “100% Adhurim”, shkruan ai.


Para
SHIKONI TË GJITHA FOTOT (1/2)
Pas

Para
SHIKONI TË GJITHA FOTOT
Pas
lang: en_US

window._taboola = window._taboola || [];
_taboola.push({
mode: 'thumbnails-a-escalator',
slider: true,
placement: 'Mobile Escalator Thumbnails',
target_type: 'mix'
});