p styletext-align leftPartia Demokratike Shqiptare ne Maqedoni mban kongresin e radhes per zgjedhjen e kreut dhe organeve te reja te saj I vetem ne kete gare per te rikonfirmuar postin e kryetarit eshte lideri aktual Menduh Thaci brbr
p styletext-align left
p styletext-align leftSipas mediave ne vendin fqinj ky i fundit ka thirrur kete kongres ne nje kohe kur nje fraksion i PDSH-se i udhehequr nga kryetari i komunes se struges Ziadin Sela po zhvillon nje fushate per reformimin e PDSH-se Motoja e kongresit ku marrin pjese 683 delegate eshte Te ecim drejt brbr
brbrbrbr
brbrbrbr
br