Transmetuar me 31032014 - 2029
Maqedoni 31 mars 2014 NOAal- Menduh Thaci kryetari i Partise Demokratike Shqiptare eshte verejtur se ne tubimet zgjedhore te cilat po i realizon koheve te fundit me qytetaret eshte duke mbajtur jelek anti plumbbr
Ky jelek ne trupin e Thacit verehet edhe ne videot e publikuara ne internet por edhe ne fotografibr
Nuk ka indikacione te qarta se nga kush ka aq kujdes Thaci dhe sa eshte e nevojshme qe ne evenimente te tilla promovuese para simpatizanteve te vet te mbahen mjete te tilla mbrojtese NoaalbrPara
SHIKONI T GJITHA FOTOT 13
Pas

Para
SHIKONI T GJITHA FOTOT
Pas


PUBLICITET
lang enUS

p idlast