Përmes rubrikës së përnatshme të Amacord, kryeministri në rrjetij e tij social ka publikuar një foto-karikaturë të një numritë gazetës Dielli të vitit 1925.


Në diçiturë Rama shkruan pa koment, por kur lexon se çfarë shkruhet poshtë karikaturës kupton dhe mesazhin, që me shumë gjasda i referohet PD-së dhe bojkotit të saj.


Fotoja vjen fill pas njoftimit se 4 ministra të qeverisë janë shkarkuar (Tahiri, Beqaj, Klosi e Çuçi)