0
brbr

brbrShqiperia e sheh anetaresimin ne Bashkimin Evropian si te vetmin projekt qe garanton paqen dhe stabilitetin ne rajon e me gjerebrbr
brbrNe takimin e kryetareve te komisioneve parlamentare te Politikes se Jashtme te vendeve te Ballkanit Perendimor Kryetari i Kuvendit Ilir Meta tha se koha e politikave te vjeteruara dhe nacionalizmave destruktive ka kaluar tashme ne Ballkanbrbr
brbrNdersa Kryetarja e Komisionit te Jashtem Parlamentar Arta Dade u ndal tek perpjekjet qe duhen bere ne luften kunder terrorizimit dhe rekrutimin e personave nga vendet e Ballkanitbrbr
brbrNe kete takim ishte i pranishem edhe Perfaqesuesi Delegacionit te Bashkimit Evropian Yngve Engsrom i cili tha se Konferenca e Berlinit ne Gusht te 2014-s ka krijuar nje moment pozitiv per bashkepunimin rajonal ekonomik si per BE-ne ashtu dhe per Ballkanin Perendimorbrbr
brbrTv Klanbrbr


Arta Dade BE ilir meta ISIS konference TV Klan