Projektligji per Prokurorine eshte kembim i turpshem per Kodin Zgjedhor.

Ky ka qene komenti i kreut te Levizjes Socialiste per Integrim, Ilir Meta pas konsensusit qe socialistet dhane sot ne Komisionin e Ligjeve per draftin per organin e akuzes.

"Miratimi i ketij ligji eshte ne dem te drejtesise dhe e kthen Prokurorine e Pergjithshme ne seksion te qeverise", u shpreh Meta.

Kreu i LSI-se i kerkoi kryetarit socialist Edi Rama qe te mos shantazhohet nga kryeministri duke i falur ketij te fundit Prokurorine.AC_FL_RunContent( 'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0','width','580','height','99','src','flash/banner','quality','high','pluginspage','http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash','movie','flash/banner' ); //end AC code