Zv. kryeministri Ilir Meta vizitoi sot malin e Jushit. Njekohesisht Minister i Ekonomise dhe i Energjetikes vleresoi se situata e emergjences po kalon ndersa theksoi se banoret po bejne gjithcka qe te kalojne kete situate.

Vleresoj mirekutimin e banoreve. Do te jemi prane jush per te plotesuar nevojat nenvizoi Meta. Ai vleresoi sakrificat e banoreve ndersa premtoi per plotesimin e nevojave me emergjente.


Ndersa situata paraqitet drejt permiresimit persa i takon renies se ujit ne zonat e permbytura banoret kane mbajtur te njejten qendrim madje ata jane shprehur mjafte optimiste per plotesimin e nevojave me kryesore.


Ilir Meta me tej ka kerkuar pune per rehabilitimin e demeve pas emergjences.