Kryeparlamentari 


Kryeparlamentari Ilir Meta me rastin e muajit të Ramazanit shtroi një iftar. Mjafton të kujtojmë këtë kontrast dhe të kuptojmë se të paktën në këtë pikë, jemi të bekuar. Se të paktën në këtë pikë, të gjithë ne shqiptarët që i lutemi në shqip Zotit që besojmë, jemi të gjithë bashkë dhe se të gjithë bashkë, mund të bëjmë vepra të mrekullueshme. Së bashku mund të ndryshojmë për mirë jetën tonë, të kemi më pak varfëri e dhembje, më shumë shpresë tek e nesërmja dhe më shumë solidaritet. Unë ju falënderoj edhe njëherë që pranuat ftesën time për këtë darkë iftari dhe që jemi bashkë! Sot e mot, mot e gjithmonë!, tha në përshëndetjen e tij, Meta.


Ky shkrim Meta shtron iftar: Të lutemi në gjuhën shqipe u publikua me pare te Gazeta SHQIP.