Transmetuar me 26112016 - 1542
Gjate qendrimit te tij ne Berlin Kryetari i Levizjes Socialiste per Integrim z Ilir Meta u prit ne nje takim te vecante nga Presidenti i Fondacionit Friedrich Ebert FES z Kurt Beck te cilit i shprehu mirenjohjen per punen dhe mbeshtetjen e ofruar ne zhvillimet sociale dhe politike ne Shqiperibr
br
Meta u shpreh se LSI e vlereson bashkepunimin me FES sepse vlerat e Evropes se Bashkuar jane ne thelb vlera te social-demokracise te lirise barazise sociale dhe te solidaritetitbr
br
Beck vleresoi viziten e delegacionit te LSI-se ne Berlin si nje hap te rendesishem me tej ne bashkepunimin e ngushte dhe e siguroi z Meta se FES qendron i gatshme te ofroje ekspertizen e tij politike ne mbeshtetje te avancimit te vlerave social-demokrate dhe te mireqeverisjes ne Shqiperibr
br
Duke biseduar per pergatitjen e te rinjve shqiptar ne tregun gjithnje e me dinamik te punes z Meta dhe z Beck rane dakord qe te intensifikohen programet konkrete qe cojne perpara formimin profesional te te rinjve te cilet kane nevoje per me teper aftesi bashkekohore dhe know-how per te qene me te konkurrueshembr
br
Meta nenvizoi se LSI i kushton shume vemendje fuqizimit te te rinjve ne shoqerine shqiptare si dhe pjesemarrjes se tyre ne vendimmarrjen qendrore dhe lokale ne Shqiperibr
br
Ilir Meta gjate vizites se tij ne Berlin shoqerohej nga deputetja dhe nenkryetarja e LSI-se Kejdi Mehmetaj Kryetarja e Levizjes Rinore per Integrim Floida Kerpaci Sekretarit Nderkombetar i LSI-se Ralf Gjoni dhe anetari i Komitetit Drejtues Kombetar Eriol Braimllari

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix