Edhe nje here metalurget e uzines se ferrokromit ne Burrel, kane ngritur zerin per investime nga firma qe e ka me konncesion uzinen.Nepermjet krereve te konfederates se qarkut Diber, punetoret apelojne prane pushtetit qendror dhe lokal, pasi me kete uzine lidhet fati i 110 punetoreve.Ne rast te mos miratimit te kerkesave te tyre metalurget thone se do te shkojne deri tek greva e urise.