Meti dhe Lorena ndodhen ne zonen prane pishines dhe bisedojne per shoqerine rendesine qe ajo ka ne jeten e tyre dhe per miqesine qe kane krijuar brenda shtepise. Lorena thote se cdo njeri ndjehet mire kur e di qe k nje mik te mire.

Meti thote se te Graciano ai sheh nje shok dhe nje shok per te eshte si vella. Graciano vjen aty dhe thote ju nderpreva dhe largohet ndersa Meti dhe Lorena vazhdojne biseden e tyre.Meti i thote Lorenes se ai jashte ka shume shoqeri te madhe por pak miq zemre dhe me se shumti ka shoqe zemre. Meti thekson se vajzat besojne me lehte dhe jane me te dashura ne shoqeri bejne me shume per shoqerine. Ai thote se ne momentin kur Genta e eliminoi nga loja dhe ai shkoi ne studion e spektaklit vuri re se aty ishin te pranishem miqte dhe mikeshat e tij qe kishin ardhur nga Prishtina per ta perkrahur.Lorena thote se kjo eshte nje gje shume e bukur por qe nuk mund te ndodh brenda shtepise se BB5. ajo thote se ka vene re se shumica e banoreve sillen ashtu sic nuk do te silleshin jashte dhe pothuajse jane bere kopje e njeri-tjetrit. Meti ndan te njejtin mendim per te deri diku. Ai thote se brenda shtepise nje pjese nga banoret u flet vetem se jane pjese e shtepise nese do te ishin jashte nuk kishte per tu folur. Nga ana tjeter ai thote se me nje pjese tjeter prej tyre ka krijuar miqesi dhe pervec Gracianos vlereson edhe Edgarin.Meti thote se ne jeten e tij ka ndenjur me shok shume me te medhenj se ai dhe kur rri me Edin i duket e njejta gje. Kur flas me Edin e di qe po flas me nje shok thote Meti. Ndersa Meti thote se eshte shume i lumtur per faktin se ka nje miqesi shume te mire aty vjen Edgari dhe futet ne bisede me ta.