Transmetuar me 07022014 - 1927
Velimir Mijushkovic

PUBLICITET

br
br
Mali i Zi 7 shkurt 2014 NOAal- Malit te Zi i nevojiten investime te cilat do te pergjigjen ndaj te gjitha sfidave per arritjen dhe qendrueshmerine e rritjes se vazhdueshme ekonomike ka theksuar kryetari i Odes ekonomike te Malit te Zi Velimir Mijushkovic ne Samitin ekonomik te vendeve te Ballkanit ne qytetin Bursa te Turqisebr
br
Ne panelin kushtuar klimes aktuale investuese ne vendet Ballkanike Mijushkovic ka prezantuar mundesine per investime dhe potencialet investuese te vendit tone Kujtojme se Mali i Zi dhe Turqia me 26 nentor te vitit 2008 kane nenshkruar ne Stamboll Marreveshjen asimetrike per tregtine e lire ne favor te Malit te Zi egjnoaal

p idlast