brbrTek Shqiperia do te gjeni nje alet te mire Ky ka qene mesazhi i percjelle nga Ministrja e Mbrojtjes Mimi Kodheli gjate nje vizite zyrtare ne Britanine e Madhe Ajo eshte pritur ne Londer  nga homologu i saj britanik sekretari i mbrojtjes Michael Fallon me te cilin bisedoi lidhur me marredheniet mes Shqiperise dhe Britanise se Madhe ne fushen e mbrojtjes Gjate fjales se saj ministrja Kodheli e vuri theksin tek forcimi i bashkepunimit mes forcave te armatosura te te dy vendeve Ajo gjithashtu e njohu homologun me ndertimin dhe zhvillimin e kapaciteteve ushtarake nga ana e Shqiperise si dhe me reformen e ndermarre per modernizimin e forcave te armatosura Ne qender te bisedimeve ishte edhe kriza ne Ukraine dhe kriza ne Irak dhe Siri Zoti Fallon vleresoi kontributin shqiptar ne luften kunder ISISbrbr
brbrbrbr
brbrbrbr
br