Mospagesa prej mese dy muajsh ka detyruar rreth 120 punonjes te Uzines se Ferrokromit ne Burrel te bllokojne hyrjen e ministrise se Ekonomise. Ata kishin parlalajmeruar para disa ditesh ne TV Koha protesta, dhe duket se kjo do te ndodhe ne ditet ne vijim. Sipas punetoreve, kompania italiane eshte larguar, duke mos dhene pagat e dy muajve, dhe duke mos plotesuar detyrimet e kontrates per investime ne Burrel.