TIRANE- Avokati Spartak Ngjela ka reaguar lidhur me situatën e krijuar nga përmbytjet si pasojë e reshjeve të dendura që pushtuan vendin. Në një mesazh në faqen e tij të Facebook-ut, Ngjela me ironi theksoi se përmbytjet hodhën të gjitha urat dhe argjinaturat e korrupsionit.
Ai shtoi se kostoja e përmbytjeve shkon në 3 miliardë dollarë. Por ajo iu tregoi shqiptarëve se, kjo përmbytje që e ka koston afër 3 miliardë dollarë; provoi se nga ministrat e korruptuar të Bujqësisë dhe të Ndërtimit; nga drejtorë dhe klientë të tyre, u janë grabitur shqiptarëve 1 miliardë dollarë. Të gjitha do të hetohen. Madje janë në hetim me fakte nga ekspertët e huaj. Po Rama pse gënjen pikërisht për këtë?, thuhet në mesazhin e Ramës.


REAGIMI I NGJELES

Përmbytja i hodhi të gjitha urat e korrupsionit;

Që të gjitha argjinaturat e korrupsionit;

Ajo i shkatërroi të gjitha rrugët e korrupsionit.

Por ajo iu tregoi shqiptarëve se, kjo përmbytje që e ka koston afër 3 miliardë dollarë; provoi se nga ministrat e korruptuar të Bujqësisë dhe të Ndërtimit; nga drejtorë dhe klientë të tyre, u janë grabitur shqiptarëve 1 miliardë dollarë.

Të gjitha do të hetohen. Madje janë në hetim me fakte nga ekspertët e huaj.

Po Rama pse gënjen pikërisht për këtë?

Së është një i korruptuar që ka mendjen e një fëmije.

Pse, nuk e shihni çfarë gënjeshtari fëminor është, kur, pa asnjë lloj kalkulimi, thotë që: po të mos isha unë, Edi Rama, dëmet do të ishin shumë më të mëdha.

Vetëm një 12 vjeçar e ka këtë kurajë injorantësh për të folur kështu.

Mbani mend një gjë:

Çdo fatkeqësi natyrore do t iu japë shqiptarëve provat e grabitjes së qeverive që i kanë qeverisur dhe kësaj që po e qeverise.