Transmetuar me 17102016 - 1654
Prishtine 17 tetor 2016 NOAal-  Ministri i Puneve te Jashtme i Republikes se Kosoves Enver Hoxhaj ka udhetuar per vizite zyrtare ne Suedibr
br
Kryediplomati Hoxhaj do te takohet me homologen suedeze Margot Wallstrm me te cilen do te diskutojne per avancimin e marredhenieve ndermjet dy shtetevebr
br
Ne kete drejtim ministri Hoxhaj pritet te kerkoje nga Wallstrm vazhdimin e perkrahjes per Kosoven ne fushat qe kane objektiv pershpejtimin e procesit integrues ne strukturat euro-atlantike pasi Suedia eshte nje nga shtetet e shumta qe e ka mbeshtetur Kosoven ne sektore te rendesishem si ne zhvillimin e arsimit mjedis dhe klime ne qeverisjen demokratike dhe ne respektimin e te drejtave te njeriutbr
br
Ministri Hoxhaj gjate vizites zyrtare do te kete takime edhe me perfaqesues te Komisionit per Pune te Jashtme te cilet gjithashtu do ti njoftoje me perkushtimin e institucioneve te Kosoves per te permbushur obligimet institucionale me qellim integrimin e vendit ne BEblnoaal

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix