p styletext-align justifyXhamadani vija vija kenga e kthyer hit dhe e kenduar nga te gjithe shqiptaret ne 100-vjetorin e pavaresise se Shqiperise eshte censuruar nga Ansambli i Ushtrise Shqiptare ne koncertin qe u organizua me rastin e 100-vjetorit te themelimit te Forcave te Armatosurap
p styletext-align justifyNe koncertin e zhvilluar ne fund te dhjetorit ne Pallatin e Kongreseve kori i Ansamblit te Ushtrise kendoi dhe kengen e kompozuar nga Zef Coba me tekst te Alfred Capalikutp
p styletext-align justifyGjate kendimit te refrenit ne vend te frazes Xhamadani vija- vija sa e madhe eshte Shqiperia teksti ndryshohet dhe perseritet fraza Xhamadani vija- vija eshte Kosova eshte Shqiperia E gjitha zbulohet ne videon qe vete ministria e Mbrotjes publikoi ne youtube me 28 dhjetor 2012 ndersa nje muaj me pare nje fakt i tille kaloi pa u vene re raporton Shqiptarjacomp
p styletext-align justifyKoncerti artistik me titull Nje shekull kenge dhe marshe patriotike u organizua nga ministria e Mbrojtjes nen kujdesin e drejtperdrejte te ministrit te Mbrojtjes z Arben Imami Te pranishem ne kete veprimtari te bukur artistike ishin ministri i Mbrojtjes z Arben Imami shefi i Shtabit te Pergjithshem i FA gjeneralmajor Xhemal Gjunkshi ministri i Kultures z Aldo Bumci deputete gjenerale perfaqesues te trupit diplomatik te akredituar ne vendin tone ushtarake dhe punonjes te FA perfaqesues te komuniteteve fetare si dhe qytetare te kryeqytetitp
p styletext-align justifyp

br styleclearboth