18-11-2013 / Gazeta 55

Lefter Koka: Duhen 650 milionë euro për t’i pastruar

Shqiptaret do te duhet te bashkejetojne me ndotjen edhe per shume kohe. Qeverise i duhen 650 milion euro per te pastruar 31 zonat e nxehta mjedisore te bera publike nga kryeministri dite me pare.
Te pakten guroret ne zona te banuara nuk do te ekzistojne me. Ministri i Mjedisit Lefter Koka vuri afat 15 dhjetorin qe pronaret e tyre te largojne vullnetarisht pajisjet. Pas kesaj date do te jene Inspektoriati i Mjedisit në bashkëpunim me INUK dhe Policinë e Shtetit ata qe do te nderhyjne
Ministri i Mjedisit gjithashtu i beri apel qytetareve ti bashkohen nismes se 22 nentorit “Ta Pastrojmë Shqipërinë në Një Ditë”.

...