brbrMinistrja e Integrimit Europian znj Klajda Gjosha priti sot ne nje takim Raporterin per Shqiperine ne Parlametin Europian z Knut Fleckensteinbrbr
brbrMinistrja Gjosha i shprehu z Fleckenstein falenderimet me te sinqerta per kontributin e dhene  ne  lidhje me Rezoluten per Shqiperine  miratuar tashme  nga Parlamenti Europian Ministrja vleresoi gjuhen pozitive te kesaj rezolute vecanerisht thirrjen per hapjen e negociatave pasi te arrihet avancim i besueshem ne reformen ne drejtesibrbr
brbrMinistrja Gjosha u shpreh se institucionet shqiptare duhet ta shohin kete rezolute si shtysen me te forte per te arritur rezultate te prekshme me zbatimin e  ligjit te vettingutbrbr
brbrshte me rendesi madhore per vendin qe zbatimi i ligjit te vettingut te behet ne menyre transparente Vetem keshtu qytetareve shqiptare do ti rikthehet besimi te drejtesia dhe vetem keshtu ne do te mund te avancojme me procesin e integrimit tha Ministrja Gjoshabrbr


googletagpubadsdefinePassback10066666adxpvizionplus728x90 728 90display

br