vlahutin metaAmbasadorja e BE Romana Vlahutin ka nisur një takim ditën e sotme me kryeparlamentarin Meta.


Fokusi i këtij takimi është miratimi i 7 ligjeve.


Ambasadorja ka shkuar në orën 10 në Kryesinë e Kuvendit.


BE dhe SHBA kanë kërkuar miratimin sa më shpejtë të këtyre ligjeve që do ti hapin rrugën zbatimit të reformës.