Në fillim u dëgjua se Kim Kardashian dëshiron të ketë një fëmijë me të dashurin e saj Kanye West dhe tashmë e shohim të veshur me fustan nusërie.


Ne çdo ditë po marrim të reja nga jeta e saj. Kim Kardashian ka hedhur në Twitter foton me fustan të bardhë nën shënimin: “I përshtshëm për një natë #puc”


31-vjeçarja shpreson të krijojë një familje me të dashurin e saj. Ndoshata proçedurat e stërzgjatura të divorcit me Kris Humphries po e pengojnë për tu martuar. Ajo ka për qëllim të tregojë se marrdhënia e saj me Keny West është “serioze”.


Burimet pohojnë se lidhja e tyre është e tillë dhe se ata dëshirojnë të martohen sa më shpejt të jetë e mundur.