Reshjet e shiut që kanë rënë gjatë natës, kanë shkaktuar probleme në Divjakë, duke rrëzuar shtyllat e betonit, pemë dhe bllokuar disa rrugë.


Kjo zonë nuk furnizohet me energji elektrike për shkak të dëmeve të shkaktuara. OSHEE njofton se grupet e punës janë në terren për rikthimin sa më të shpejtë të energjisë elektrike.


13 gusht 2017 (gazeta-Shqip.com)