Sauk

Vetm nj jav pas protests s banorve t Saukut pr munges t ujit t pijshm, punonjsit e Ujsjellsit jan rikthyer pr e furnizuar serisht zonn. Gjat inspektimeve n rrjet jan konstatuar rreth 200 lidhje t paligjshme, ndrkoh q banort jan furnizuar sistematikisht dhe shumica sipas drejtorit te Ujsjellsit, nuk paguanin ujin. Krahas rehabilitimit t ktij rrjeti duke e pastruar at nga ndrhyrjet e paligjshme, Ujsjellsi po lidh edhe kontratat me banort. “Kishte dal jasht funksionimit, jo pr probleme teknike apo pr moskryerje t investimit sipas kushteve teknike dhe sipas projektit, por si rezultat i ndrhyrjeve t paligjshme n rrjetin e shprndarjes. Ishin mbi 200 ndrhyrje t paligjshme n rrjetin e shprndarjes” tha Drejtori i Ujsjellsit, Sahit Dollapi. Sipas tij, gjat ksaj kohe sht
sistemimi i plot i rrjetit t shprndarjes dhe jan lidhur rreh 130 kontrata. Por nga ana tjetr, Dollapi, pranon dhe faktin e mungess s ujit n disa zona t Tirans, por kjo sipas tij, nuk ka ardhur pr shkak t mungess s ujit, por si pasoj e firmave t ndrtimit, t cilat nuk jan korrekte ndaj ndrmarrjes s Ujsjells-Kanalizimeve.
#