(I plotësuar) Hashim Thaçi ia dorëzoi detyrën e kryeministrit Isa Mustafës. Ai e njoftoi Mustafën për të arriturat e Qeverisë gjithashtu edhe për projektet e lëna në gjysme të cilat duhet t’i përfundoi kryeministri i ri në detyrë.

SSSA
ASSAdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};
SSSA
ASS


-----
Mustafa e Thaçi parakalojnë para Gardës


Kryeministri Isa Mustafa dhe ish kryeministri Hashim Thaçi kanë parakaluar para trupave të Gardës së Kosovës. 
Mustafa e Thaçi tani kanë hyrë brenda në qeveri ku pritet të bëhet dorëzim-pranimi i detyrës së kryeministrit./Indeksonline/


SSSA
ASS


---
Garda e rreshtuar për Mustafën (FOTO)


Garda e Kosovës është rreshtuar para hyrjes së ndërtesës së Qeverisë së Kosovës për ta pritur kryeministrin e ri, Isa Mustafën.
Rreth orës 14:00, Isa Mustafa pranon detyrën nga Hashim Thaçi./Indeksonline/ 


SSSA
ASS