Përshtatjet më të mira 


DEMI dhe Virgjëresha plotësojnë plotësojnë fantazitë e njëri-tjetrit, momentin që ato dalin hapur me mendimet e tyre.


GAFORRJA e rrethon totalisht me dashuri Virgjëreshën, gjë kjo për të cilën Virgjëresha ka shumë nevojë. Plus Gaforret dinë si të sillen në publik (diçka e domosdoshme kjo për Virgjëreshën)


VIRGJËRESHA me Virgjëreshën do të kenë jetën perfekte, por aq kohë sa ato do të dinë ti lenë rradhë njëri-tjetrit. 


BRICJAPI përputhet me Virgjëreshën sikur të ishin bërë për njëri-tjetrin, dhe shancet janë që mund të jenë bërë për njëri-tjetrin.


PESHQIT janë shumë seksualë, por dashuria dhe urrejtja janë shumë afër me njëra-tjetrën, dhe kjo kur Peshqit dhe Virgjëresha janë të martuar. 


 


Përshtatje të arsyeshme


AKREPI është seksi, por pak i vështirë për tu mbajtur nën kontroll.


SHIGJETARI e intrigon por dhe e mërzit Virgjëreshën duke thënë gjënë e gabuar në kohën e gabuar.


UJORI ka të gjitha fjalët për ta bërë për vete Virgjëreshën si në dhomën e gjumit e deri në altar, por sa do të zgjasi kjo?


 


Aspak të përshtatshme


DASHI kërkon të ketë shumë më tepër liri se ç’mund ti pëlqejë Virgjëreshës.


BINJAKËT flasin shumë dhe nuk i mbajnë premtimet që u bëjnë Virgjëreshës.


LUANI shet shumë mend, dhe Virgjëreshës i pëlqen më tepër të jetë vetë në krye.


PESHORJA është totalisht rrezatuese për Virgjëreshën, e cila e shikon Peshoren seksi si parajsë dhe ferr të gjitha në një .


 


 


Sapienta