Lvizja Socialist pr Integrim i krkon opozits t ndal bojkotin dhe t mos kushtzoj marrdhnien e saj me Parlamentin prmes djegies s fletve t votimit. Nnkryetari i LSI-s, Nasip Nao, tha se opozita duhet t luaj rolin e saj n Kuvend edhe pr reformn zgjedhore. "Prfitoj nga rasti pr t’i
edhe nj her thirrje opozits ta lr bojkotin e kushtzuar ndaj Parlamentit. Ka dhe rreth nj muaj koh, pushimet e vrs, dhe n ditt e para t shtatorit besoj se opozita duhet t bj pjesn e vet n Parlament, duhet t vij n Parlament. Mjetet e saj n Parlament jan interpelancat me ministra t ndryshm, mjetet e saj jan mocionet e besimit a t mosbesimit, ndaj kryetares s Kuvendit, ndaj Kryeministrit dhe t marrin pjes realisht me debatet e tyre, debatet t jen t frytshme dhe t’u shrbejn t gjith shqiptarve", - tha Nasip Nao, nnkryetar i LSI-s. Nao thekson faktin se reforma zgjedhore duhet t jet gjithprfshirse dhe se pjes e saj duhet t jen edhe partit e vogla, duke shmangur ekskluzivitetin mes PD-s dhe PS-s.