Kuvendi ka zgjedhur një anëtar të Bordit të RTK-së. Anëtari më i ri është zgjedhur Naim Gashi ndërsa në garë kanë mbetur Naim Zeqiri dhe Fadil Miftari sepse nuk kanë marrë votat e mjaftueshme për t’u zgjedhur anëtar i ri.
Nga kjo garë është eliminuar kandidati tjetër Ismet Osdautaj. Votimi për të dy kandidatët do të përsëritet.

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};