brbrNje sasi prej 500 kg hashash e nisur nga brigjet shqiptare eshte sekuestruar nga autoritetet italiane ne Monopoli te Barit Trafikantet jane pikasur nga forcat e rendit ndersa ishin duke transportuar sasine e hashashit nga gomonia ne dy furgone Nderhyrja e tyre ka bere qe trafikantet te largohen me shpejtesi duke braktisur hashashin me nje vlere tregu 2 milione euro Sipas autoriteteve italiane gomonia ishte nisur nga Shqiperia dhe ishte e pajisur me dy motore te fuqishem per ti shpetuar ndjekje se motovedetave italiane Ne muajt e pare te 2017 nga autoritetet italiane jane sekuestruar sasi rekord kanabisi te nisura nga Shqiperia    brbr
brbr brbr
p styletext-align justifybrbr


googletagpubadsdefinePassback10066666adxpvizionplus728x90 728 90display

br