brbrPak dite nga afati zyrtar i dorezimit te detyres kryetari i bashkise Lulzim Basha inauguroi rindertimin e kopshtit numer 29 ne Tirane Ai u zotua se do te jete ne krye te puneve deri ne fund te tranzicionit br
Ne do te vijojme punen pa nderprere dhe une do te jem ne krye te punes deri ne diten e fundit sepse qytetaret e Tiranes meritojne e do te kene nje bashki funksionale pa asnje dite pushim te pakten deri ne momentin e tranzicionit ku pergjegjesia natyrisht do te mbartet tek drejtuesit e rinjbr
Pavaresisht humbjes ne zgjedhjet e 21 qershorit Basha i sugjeroi pasardhesit te ndjeke modelin e tij ne bashkibr
Nevojat e qytetit te Tiranes jane shume me te medha se kaq por po te kemi parasysh se ne periudhen 2004-2011 numri total i investimeve kapi 51 objekte uroj qe dyfishimi i investimeve ne keto 4 vite te sherbeje si nje standard per tu ndjekur dhe cuar me tej Te pakten ketu shpresoj qe modeli Basha te ndiqet dhe jo modeli i meparshem sepse modeli i meparshem do te thote ti reduktonim ne gjysme per gjysme investimet ne kete fushebr
Investimi ne kopshtin 29 kap vleren e 501milion lekeve dhe godina e re 2-kateshe do ti sherbeje150 femijeve te kesaj lagjejebrbr
br