Transmetuar me 27052016 - 0956
Grupi hetimor qe po merret me ceshtjen e kryetarit tashme te shkarkuar te bashkise se Peshkopise po shqyrton te gjitha provat materiale qe lidhen me skandalin e denoncuar ne media nga nje vajze dibranebr
br
Dhe mes tyre jane edhe mbathjet e grisura te Shukriutbr
br
Burime nga organi qendror i akuzes bene te ditur per noaal se grupi hetimor eshte i shtrenguar te beje sekuestrimin e mbathjeve te te dyshuarit ashtu si dhe disa sendeve te tjera me qellim ballafaqimin e provave materiale me denoncimet e bera pretendimet e ngritura dhe imazhet e publikuarabr
br
eshtja e Shukri Xhelilit u kualifikua fillimisht si veper penale Shperdorim detyre e cila sipas Kodit Penal parashikon burgim deri ne shtate vjet dhe me gjobe nga treqind mije deri ne nje milion lekebr
br
Por kur dosja shkoi ne Prokurorine e Krimeve te Renda kualifikimi i vepres penale ka ndryshuar Burime nga organi qendror i akuzes bejne te ditur se tashme Shukri Xhelili hetohet per akuzen Korrupsioni pasiv i funksionareve te larte shteterore ose i te zgjedhurve vendorebr
br
Sipas ketij neni te Kodit Penal Kerkimi ose marrja drejtperdrejt ose terthorazi i cdo lloj perfitimi te parregullt apo i nje premtimi te tille per vete ose per persona te tjere ose pranimi i nje oferte a premtimi qe vjen nga perfitimi i parregullt nga funksionari i larte shteteror ose i zgjedhuri vendor per te kryer ose mos kryer nje veprim qe lidhet me detyren a funksionin e tij denohet me burgim nga kater deri ne dymbedhjete vjet dhe me gjobe nga nje milion deri ne pese milione lekebr
br
Nderkohe nuk eshte e qarte nese gjykata do ta pranoje videofilmimin si prove materiale pasi ne precedente te tjere te meparshem me zyrtare te larte filmimi eshte quajtur prove e siguruar ne menyre te paligjshmebr
br
Megjithate duket se grupi hetimor ka prova te mjaftueshme per te bindur gjykaten se Shukri Xhelili ka konsumuar vepren penale mbi te cilen eshte ngritur akuza abnoaal var videoID 1101887 br
br
Shkarkimi nga detyra Shukri Xhelili ankimon vendimin ne Kushtetuesebr
br
Vajza e videoskandalit Doja ta diskreditoja Shukriu kerkon lirinebr
br
Videoskandali Krimet e Renda lene ne burg Shukri Xhelilinbr
br
Vajza e videos tregon fjalet e Shukriut Je shume e bukur kush sdo te fuste ne punebr
brlang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix