p styletext-align justifyI perzgjedhuri i presidentit Donald Trump per postin e keshilltarit per sigurine kombetare e ka refuzuar oferten e tij Nenadmirali ne pension Robert Harward i cilesuar si pasardhesi i Majkell Flinit te shkarkuar nga Trump per lidhje me Rusine eshte shprehur se nuk do ta pranoje detyren per shkak te angazhimeve familjare dhe financiare Ky zhvillim vjen vetem pak ore pasi Trump sulmoi ashper mediat duke i akuzuar ato se po hedhin vrer dhe po perbaltin me paramendim punen e administrates se tij Gazetat prestigjioze amerikane por edhe disa televizione kane hedhur dyshime per qendrueshmerine e stafit te ngushte te presidentit pas zhvillimeve te fundit Pas terheqjes se radhes ne pole position per postin e keshilltarit per sigurine jane dy emra te njohur si gjenerali ne pension David Petreus dhe keshilltari per sigurine ne detyre Keith Kelog Ky i fundit nje gjeneral me tre yje ne pension u komandua ne detyre pas largimit te Flinbrbr
brbrbrbr


googletagpubadsdefinePassback10066666adxpvizionplus728x90 728 90display

br