Jo vetëm portierët e mëdhenj dhe të skuadrave të mëdha, dinë të bëjnë pritje të jashtëzakonshme.
Edhe në ligat e ulëta të vendeve të ndryshme, portierët bën pritje të jashtëzakonshme, por që niveli ku luajnë ata, nuk pasqyrohet në media.

AdPlatformZone = {id: "f95795dd0",format: "410x0"};


Nino Ilardi, portier i Mussomeli, klub ky në ligat e ulëta në Itali, ka bërë tre pritje të njëpasnjëshme, duke bërë intervenime që meritojnë çdo lëvdatë. Shikojeni dhe vërtetojeni./Indeksonline/
https://