Dorina Stafa


Nje ngaterrese gjate verifikimit te arkemorteve ka bere qe ai me trupin e pajete te Dorina Stafes nga Kruja te perfundoje ne Elbasan.


Ne vend te saj, ne familjen Stafa ka mberritur arkemorti me trupin e viktimes Eriola Xhoi nga Elbasani.


Familjare te Dorines kane thene se u ka ardhur njoftimi nga Elbasani per ngaterresen e bere dhe me pas u be edhe transportimi per kembimin.


Dorina vetem pak kohe para aksidentit qe i mori jeten kishte postuar ne Facebook  mbresa te udhetimit, sipas saj shume te kendshem.  Rrugës për Sarandë, faleminderit Zot që më dhe mundësinë për të kaluar këtë kohë të bukur me shoqërinë- shkruante ajo.