E dini që gjuha ju paralajmëron për sëmundjet që mund të jetë përfshirë organizmi juaj.

Nëse i besohet mjekësisë kineze, nga gjuha mund të lexohen shumë sëmundje. Prandaj, ndiqni ngjyrat e saj, cilësinë, trashësinë dhe në kohë zbuloni pikat e dobëta të trupit tuaj.