0


p styletext-align justifyIsh-pjesetari i grupit Backstreet Boys Nick Carter i cili ishte zotuar se nuk do te martohej kurre ka ndryshuar mendje dhe eshte martuar me te fejuaren Lauren Kitt


p styletext-align justifyifti Carter-Kitt u martuan diten e shtune ne Santa Barabara te Kaliforinse


p styletext-align justifyPer fat te keq per Nick ka qene nje dite me brenga per shkak se ne dasme nuk ishte i pranishem vellai i tij i vogel Aron pasi nje problem teknik i avionit ka bere qe ky i fundit te mos arrij dot ne dasme


p styletext-align justifyNick ne kete dite te rendesishme ndjente edhe mungesen e motres Leslie e cila humbi jeten ne vitin 2012 nga nje bidoze


p styletext-align justifytvklanalMS

Aron Backstreet Boys Lauren Kitt martohet Nick Carter TV Klan