Këngëtarja tërheqëse Nicole Scherzinger e cila ka deklaruar se trupi i saj është tempulli i saj, shfrytëzon çdo moment për të ushtruar në mënyrë që ta ruajë vijën e vet të përkryer.


Nicole në profilin vet të “Instagram” ka shpërndarë fotot për fansat e vet. Në foto ajo paraqitet duke pushuar në plazhin e Havajeve si dhe duke bërë ushtrime fizike.


Bukuroshja Nicole vërtet tërheq vëmendjen me dukjen e saj,


Thuhet se këngëtarja kohë më parë ka ripërtërirë lidhjen me ish të dashurin Louis Hamilton, por ende nuk ka pohim zyrtar se ata janë bashkë.    P.K


p


cosmopolitan awards 3 301012