brbrKongresi amerikan votoi ne favor te nje plani per nisjen e zhberjes se reformes ne shendetesi te presidentit Barak Obama te cilesuar si Obamacare nje nga ligjet me te diskutuara te epokes se tij Projektligji buxhetor i miratuar nga senati diten e enjte i hap rrugen krijimit te legjislacionit per te ribere projektin e vitit 2010 i cilesuar si trashegimia me e rendesishme e administrates Obama Megjithate ne diskutimet e tyre ligjvenesit nga te dyja kampet politike kane kritikuar mungesen e nje ligji zevendesues Perplasja politike ve ne pikepyetje te ardhmen e sistemit te sigurimeve shendetesore per mbi 20 milione amerikane Republikanet jane shprehur te vendosur per zhberjen e ligjit por linja me konservatore e partise eshte deklaruar kunder pa patur me pare nje ligj te ri Reforma shendetesore i ka ofruar deri tani subvencione 20 milione amerikaneve qe kane qene te pambuluar per shkak te papunesise Megjithate ligji ka sjelle kosto shume te larta ne buxhet dhe terheqjen e disa kompanive te sigurimit nga skemabrbr


googletagpubadsdefinePassback10066666adxpvizionplus728x90 728 90display

br