brbrShume shpejt Amfiteatri i Durresit do ti nenshtrohet nje rikonstruksioni te plote per ti rikthyer pamjen e meparshme Nga kjo e premte ka nisur puna per shembjen banesave qe jane me afer zones se arenes pasi me pare qeveria akordoi nje fond prej 46 milion leke te reja per shpronesimin Ministrja e Kultures Mirela Kumbaro tha se me kete fond i hapet rruga zbulimit te plote te amfietarit Pervec shembjes se banesave dhe largimit te inerteve parashikohet edhe zbulimi i arenes ne pjesen jugorebrbr
br