Presidenti i Republikës, Bujar Nishani ka dekretuar dhënien e gradës madhore Gjeneral Brigade kolonelit Tonin Marku.


Aktualisht, Marku është me detyrë Komandant i Qendrës së Bashkuar Operacionale. Ky dekret hyn në fuqi menjëherë.


Dekreti i Presidentit


Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter