brbrPresidenti i Republikes Bujar Nishani ka organizuar pritjen e pervitshme te gjithe ambasadoreve prezente te Tiranes te cilet i falenderoi per kontributin dhe vleren e bashkepunimit qe kane shfaqur gjate gjithe vitit qe lame pas Nishani ne permbledhjen e ngjarjeve vjetore permendi dhe vleresoi marrjen e statusit kandidat ne BE Presidenti percaktoi edhe disa sfida te vendit tone per vitin 2015 mes te cilave permendi ndertimin e nje shteti ligjor si edhe krijimin e nje fryme me bashkepunuese mes partish per te miren e qytetareve Ne fjalen e tij presidenti shprehu serish solidaritetin me ambasadorin e Frances duke e quajtur sulmin terrorist mbi redaksine e revistes Charl Hebdo si goditje te fjales se lirebrbr
br