Endacaku ne Spitalin Ushtarak

Endacaku ne Spitalin UshtarakKy endacak që shihni në foto është shtruar dje në Sptialin Ushtarak. Është gjetur në rrugë I braktisur, dhe ndotur me urinën e vet. Kushtet higjenike ekstreme ku kishte mbijetuar, e kishin mbushur po ashtu me morra dhe vinte erë. Pacienti ende nuk ëhstë stabiliuzar nga kushtet higjenike, ende nuk është larë dhe nuk është qethur. Spitalit I mungon ende një berber dhe uji I ngrohtë pa ndërprerje.

Dhe kjo nuk është cështje buxheti, por cështje menaxhimi. Disa pacientë të shtruar afër tij, janë detyruar të largohen prej erës së keqe dhe problemit të higjenës. Dikush duhet ta kuptoj që Spitalet duhet të kthehen në vende së pari higjenike.