Një  kamion ka pësuar defekt, duke shkaktuar paralizim të lëvizjes së automjeteve drejt qafës së Llogorasë.


Ngjarja është regjistruar paraditen e kësaj të shtune, ku burime nga vendi i ngjarjes raportojnë se kamioni ka ngecur pranë vendit të quajtur Pishë Flamur.Ky aks është bllokuar për mjetet e mëdha, si autobusë dhe kamionë, ndërsa mjetet e vogla kalojnë me vështirësi.