Nje neurokirurg amerikan qe ka preferuar te mbetet anonim ka deklaruar se gjendja shendetesore e ish-pilotit te Formula 1 Michael Schumacher eshte perkeqesuarbr
br
Lajmi i percjelle nga shume media ka bere buje pasi prej kohesh pritet nje permiresim i gjermanit por duket se gjerat nuk kane shkuar ashtu sic pritejbr
br
Zedhenesja e kampionit te shumefishte Sabine Khem para pak ditesh tha se e vetmja gje qe ngelet eshte shpresa por duket se edhe ajo po shuhet dalengadalebr
br
Gjendja e Schumacher eshte perkeqesuar dhe jeta e tij eshte e varur ne fije te perit ka thene nje neurokirurg anonim por i besueshem shkruan NewsEveryDay

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix