Në Facebook është denoncuar nëpërmjet një videoje rasti i një pedofili i cili për viktimë kishte zgjedhur një vajzë të moshës 12-13 vjeçe.


Përshëndetje Jeta Osh Qef, po ju sjell pamje sot të një pedofili në linjën e Kombinatit, se si nuk e linte të zbriste në stacion një vajze rreth 12-13 vjeçe. U desh fatorinoja dhe një person tjetër aty afër me e ngrit zvarrë atë person se nuk çohesh dhe e kërcënonte vajzën që të mos lëvizte. Sapo u lirua vendi vajza doli duke qarë e një qytetar po e çonte për në shtëpi. Shteti duhet të marrë masa për këto mostra, se si këta ka shumë, thuhet në denoncimin që shoqëron videon e publikuar nga faqja Jeta osh qef në Facebook.
"Pershendetje Jeta Osh Qef, po ju sjell pamje sot te nje pedofili ne linjen e kombinatit, se si nuk e linte te zbriste ne stacion nje vajze rreth 12 -13 vjece, u desh faturinua dhe nji person tjeter aty afer me e ngrit zvarre ate person se nuk coheshe dhe e kercenonte vajzen qe te mos levizte. Sapo u lirua vendi vajza doli duke qare e nje qytetar po e conte per ne shpi. Shteti duhet te mari masa per keto mostra, se si keta ka shume"


Posted by JETA OSH QEF on Thursday, 18 February 2016