Nard NdokaDeputeti i Kuvendit të Shqipërisë Nard Ndoka kskandalit të bërë publik vetëm pak ditë më parë, ku në Shtëpinë e Fëmijës në Shkodër u zbulua se 3 vajza ishin abuzuar seksualisht

sipas prokurorisë dhe të gjithë fëmijët që banonin aty, ishin keqtrajtuar fizikisht dhe psikologjikisht.

Nard Ndoka propozon që ata persona që birësojnë fëmijë të përjashtohen nga taksimi, ndërsa ata që mbajnë qen, të taksohen me 200 mijë lekë.

Ndërkohë Nard Ndoka ka dhënë një sqarim publik, përmes një statusi në FB, ku sqaron se përse në formularin e dekriminalizimit rezulton që të ketë patur edhe një emër "Mark".

Statusi i Nard Ndokës

Per informim:

mri im zyrtar është Nard Ndoka.

Emri 'Mark' është emri i pagëzimit.

Nuk kam patur kurrë probleme me drejtesinë, nuk kam jetuar asnjëherë jashtë shtetit.