Një shqiptare mund të jetë pjesë e kongresit amerikan në shtetin e Michiganit. Ajo është zonjusha amerikano – shqiptare Suzanna Shkreli e cila ka marrë nominimin si kandidate e Partise Demokrate te Amerikes


Vetë ish ambasadori Mal Berisha bëri publik nominimin duke ftuar  shqiptaret e Amerikes dhe kudo qe jane ta mbeshtetin ate.


Postimi i Mal Berishes


DITE HISTORIKE PER SHQIPTARET


Zonjusha Suzanna Shkreli merr nominim per ne Kongresin Amerikan.


Te dashur bashkeatdhetare!Para pak castesh zonjusha amerikano – shqiptare Suzanna Shkreli mori nominimin si kandidate e Partise Demokrate te Amerikes per ne Kongresin American ne shtetin e Michiganit. Kjo tregon vlerat e demokracise amerikane dhe te popullit tone.


Do te Isha I lumtur te beja gjithcka te mundur per fitoren e saj qe do te ishte fitore per tere shqiptaret.


Ftoj tere shqiptaret e Amerikes dhe kudo qe jane ta mbeshtetin ate. Fitore!


/Oranews.tv/


Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter