Edhe kete fundjave Etleva Golemi, Branko Robisak Shpresa Beka, Armando Likaj, Aleksander Rrapi, Lindita Kola nen shoqerimin e Korit dhe Orkestra Simfonike do kerkojne suksesin


Pas nje mbremjeje te suksesshme premiere, opera "Norma" vjen serish ne skene. Ne naten e pare publikun e terhoqi interpretimi i solisteve dhe vete historia e vepres se Felice Romanit. "Ishte nje emocion shume i bukur ta shihje skenen aq te mbushur, nje emocion qe nuk e kam harruar akoma"- u shpreh pas shfaqjes sopranoja Shpresa Beka. Norma do te vazhdoje te shfaqet edhe dy mbremje te tjera. Etleva Golemi, Branko Robisak Shpresa Beka, Armando Likaj, Aleksander Rrapi, Lindita Kola nen shoqerimin e Korit dhe Orkestra Simfonike do kerkojne suksesin