Radio Televizioni Ora News ka sfiduar duke nisur e para në orën 06.00 trasmetimin maratonë të zgjedhjeve parlamentare 2017.


Me një studio moderne kushtuar procesit elektoral, kamerat e ORA News kanë sjellë në ekranin të parat atmosferën e qëndrave të votimit, para se të hapeshin dyert për tu futur zgjedhësit e parë.


Të shpërndarë në të gjithë Shqipërinë, gazetarët e Ora News kanë raportuar situatën para një proccesi të rëndësishëm për demokracinë e vëndit.


Duke qënë lidër në trasmetim, Ora News do të jetë 24 orët në vazhdim në shërbim të qytetarëve duke sjellë minutë pas minute atë cfarë do të ndodhë në të gjithë qarqet e vëndit.


Në orën 19.00 vetëm pak pas mbylljes së kutive të votimit Ora News do të sjellë EXIT POLLI-in e parë për këto zgjedhje, duke parashikuar cili do të jetë fituesi i këtij edicioni të jashtëzakonshëm parlamentar.


Bashkë me IPR marketing, një ekip i madh profesionishtësh prej një muaji janë angazhuar për të qënë sot në një parashikim që nuk do të ndryshojë shumë nga i i Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve.


/Oranews.tv/ 


Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter